Vyhledávání


Kontakt

Eon nízký tarif

E-mail: eonnizkytarif@seznam.cz

Pokud vás zajímají další informace o výhodné tarifu eon, tak navštivte web nizkytarif.com

Společnost EON Energie

09.01.2012 00:03

 

Společnost EON energie a.s. je jednou z předních energetických společností, která působí na našem trhu. Její doménou je obchodování s elektrickou energií a plynem. Zaměřuje se především na oblast jižní Moravy a jižních Čech. Od roku 2006 rozšířila své služby, když odkoupila společnosti, které dodávali v těchto oblastech elektrickou energii.

Produkty společnosti EON

Produktů, které tato společnost nabízí, je celá řada. Vybrat si tak můžete z několika produktových řad. U lektány se jedná o tyto produkty:

·         Elektřina

·         ElektřinaTrend

·         ElektřinaTrend24

·         EkoElektřina

·         Benefit

Kromě těchto tarifů můžete získat ještě EON nízký tarif. Ten jak si však můžete sjednat, pouze pokud splníte určité podmínky, které si můžete přečíst na těchto stránkách. Stejně tak si můžete přečíst i to, co všechno s nízkým tarifem můžete obdržet. Nízký EON tarif má totiž dvě varianty, které můžete ve své domácnosti čerpat.

EON nízký tarif se nehodí do všech domácností, podmínky pro jeho získání totiž vyžadují určité vstupní náklady, které jsou potřebné pro vybavení domácnosti vyžadovanými spotřebiči. Jedná se zejména o kotel na ohřev vody. Informujte se proto o tom, zda Vám EON nízký tarif ušetří či nikoliv. Možné je obojí.