Vyhledávání


Kontakt

Eon nízký tarif

E-mail: eonnizkytarif@seznam.cz

Pokud vás zajímají další informace o výhodné tarifu eon, tak navštivte web nizkytarif.com

Podmínky pro získání EON nízkého tarifu

09.01.2012 00:02

 

Princip nízkého tarifu EON je jednoduchý. Elektrická energie, která se vyrábí v elektrárnách, není pořád stejně drahá. Za následek to má rozdílné využití množství elektrické energie. Ta se v denních hodinách využívá daleko více, než v hodinách noční, kdy většina lidí spí. Díky tomu je tzv. noční proud daleko levnější, než ten, který je vyráběn a čerpán z elektráren ve dne.

Na svém účtu tento rozdíl neucítíte, protože cena energií je nastavena jednotně. EON Nízký tarif ale nabízí změnu. Pokud si nízký tarif od společnosti EON aktivujete, můžete však této výhody využít. Nízký tarif Vám totiž nabízí levný proud za levnou cenu a běžný proud za obyčejnou cenu. Nízký tarif však nedostane jen tak každý. Je nutno splnit několik podmínek.

První podmínkou je výměna některých spotřebičů, zejména co se týče ohřevu vody. Vše souvisí s úsporou energie. Další podmínkou je také to, že některé spotřebiče můžete využívat pouze v době, kdy je zrovna čerpán nízký tarif. Podrobné podmínky naleznete na stránkách společnosti eon.cz. Pro základní orientaci však tyto indicie stačí. Jasně z nich plyne, že s nízkým tarifem můžete ušetřit, ale také to, že se nízký tarif nehodí pro každého. Za tuto nabídku využijete či nikoliv je pouze na Vás.