Vyhledávání


Kontakt

Eon nízký tarif

E-mail: eonnizkytarif@seznam.cz

Pokud vás zajímají další informace o výhodné tarifu eon, tak navštivte web nizkytarif.com

EON poruchy

09.01.2012 00:03

 

Odebírat elektrickou energii i zemní plyn můžete od celé řady dodavatelů. Vybírat můžete podle kvality i ceny. Jednou ze společností, které jsou na našem trhu k dispozici, pro dodávky obou zmíněných komodit je společnost EON.

Společnost EON má v nabídce celou řadu produktů. Asi nejznámějším je produkt Standart plyn, ale pro řadu domácností se vyplatí i EON nízký tarif, který dokáže ušetřit mnoho peněz. Ať už využíváte kterékoliv společnosti, může dojít čas od času k poruše. Pokud k tomuto dojde u společnosti EON, můžete ihned kontaktovat spojovatelky. Vybrat si můžete jednu ze dvou linek. První je poruchová linka, která je placená – 800 22 55 77. Druhá je pak linka zdarma na čísle 1239.

Před zavoláním na některou z linek se ujistěte, zda problém není na Vaší straně, tedy jestli nemáte zavřený či odpojený přívod, špatné pojistky nebo problémy s konkrétním spotřebičem. Pokud ne, připravte si pro operátorky informace, které poslouží k rychlejšímu vyřešení situace. Potřeba jsou zejména údaje jako Vaše jméno a adresa a specifikace toho, co je Vaším problémem. Osobně se pak můžete poradit v zákaznickém centru společnosti v Českých Budějovicích nebo v Brně. Uvidíte, že i na telefonické lince i v zákaznickém centru se Vám budou snažit co nejrychleji a nejlépe pomoci.