Vyhledávání


Kontakt

Eon nízký tarif

E-mail: eonnizkytarif@seznam.cz

Pokud vás zajímají další informace o výhodné tarifu eon, tak navštivte web nizkytarif.com

EON formuláře

09.01.2012 00:02

Jste také klientem energetické společnosti EON Energie? Pokud ano, možná narazíte občas na věc, kterou potřebujete s touto společností vyřídit. Může se jednat o připojení k síti, sjednání nízkého tarifu nebo dalších věcí z nabídky této společnosti.

Nemusíte nic vymýšlet sami, stačí, když si najdete potřebné informace a dokumenty, které Váš problém vyřeší, kde je ale najít? Možností je hned několik.

První z nich je návštěva zákaznického centra EON. Navštívit je můžete v Českých Budějovicích a v Brně. Formuláře tu jsou k dispozici, takže je zde můžete rovnou i vypsat a podat. Navíc zde máte k dispozici celou škálu poradců, které Vám poskytnou rady a informace, které potřebujete, ať už jdete sjednávat elektřinu nebo plyn.

Další a daleko příjemnější možností je využít dokumenty a formuláře, které jsou k dispozici online na internetu. Žádosti se zde dělí do tří skupin – dokumenty pro připojení k distribuční síti, využití některé ze služeb EON nebo formuláře týkající se dokumentací s připojením či distribucí elektřiny. Dále se formuláře dělí podle toho, kdo žádá – domácnosti, podnikatelé či velkoodběratelé. Online žádosti jsou tak dostupné pro všechny a k jejich podání nepotřebujete nikam jezdit. Stačí je poslat prostřednictvím internetu či pošty.